Welkom in onze winkel!

Verzending

Hoe verzenden we de bestelling?

Al de te verzenden pakketten worden met de grootste zorg verpakt. We gebruiken speciale, extra stevige dozen. We rekenen een vaste verzendingskost van € 8,5 per pakket. Een pakket kan tot 20kg aan drank bevatten. Dit betekent dat een verzending van 6 flesjes evenveel zal kosten als een verzending van 20 flesjes. Een pakket kan dus maximaal 20kg aan dranken bevatten.

Afhalen bij Call me Bob in Gent is altijd gratis.

De leveringen in de volgende postcodes zijn ook gratis vanaf een minimum bestelling van € 25 : 9000, 9030, 9031, 9040, 9041en 9050.

We proberen binnen de 5 dagen uw bestelling te verzenden. Indien niet voorradig, stellen we u daarvan op de hoogte en laten wij u weten wanneer we dit wel kunnen uitleveren.

Betaalmethoden

Welke betaalmethoden zijn mogelijk?

100% veilig betalen met Bancontact

Retours

Hoe kan ik een product retour sturen?

Wettelijk heeft u 14 dagen de tijd om een bestelling retour te sturen. Kosten van het terugsturen is voor rekening van de klant. De retour gezonden producten moeten in de originele en gesloten verpakkingen zitten, mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en dienen voorzien te zijn van de originele etiketten/labels. U dient, voordat u uw bestelling (of een gedeelte) retour stuur, dit per e-mail aan ons te melden. U ontvangt een bevestigingsmail met instructies voor het retour zenden. Wanneer u een product retourneert, adviseren wij u de factuur, die u na het bestellen heeft ontvangen, ook mee te sturen. Uitbetaling zal plaatsvinden nadat de retourzending is gecontroleerd en in goede staat is bevonden. Het verschuldigde bedrag, minus de verzendkosten en geleverde diensen, worden op uw bankrekening teruggestort.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.